Design

Alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk.

Siden tidlig 90-tallet og første generasjon desktop publishing har vi jobbet med hele spekteret av tjenester knyttet til design, reklame og medieproduksjon.

Vekk kreativiteten 

Videre jobber med hele spekteret av tjenester knyttet til visuell identitet, reklame og medieproduksjon. Alt fra tradisjonelle kampanjer, magasiner, rapporter, plakater, brosjyrer, bok design, etiketter, CD, skilt eller annonser. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk.

Trykk

Hva lønner seg – og hvilken kvalitet skal vi velge?

I årevis har Dynamis daglig samarbeidet med de beste grafiske leverandørene. Sammen er vi opptatt av å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Tenk på miljøet

Tenk på miljøet du også – «trykk på den grønne knappen»! Det handler ikke bare om å velge miljøvennlig papir, men om hele trykkeprosessen – dette hjelper deg med.

Kontakt oss før du trykker din neste trykksak, skilt eller bildekor – så tar vi en gjennomgang.

Foto, film og lyd

En stor del av vår mediekultur.

Foto og film er blitt en stor del av vår mediekultur. Her kan du kan fortelle korte og fortettede historier på sekunder. Bruk film eller foto til et event, på nettsiden din eller i dine sosiale medie kanaler.

De forberedende arbeidene er omfattende og mange forskjellige spesialister er involvert. Men hva skal du vise frem og hvordan gå frem? Ha rett manus, kulisser, opptakssted, effekter, lyd, lys, kamera, etterarbeid og musikk.

Dynamis har profesjonelle samarbeidspartnere hvor vi løser ulike fotooppdrag, filmer eller firmapresentasjoner til en fornuftig pris.

Lyd

La oss hjelpe deg med lyddesign eller musikkproduksjon. Trenger du en lydlogo, musikk til en film eller lydeffekter? Vi jobber med ulike musikere og produsenter – med et stort lydbibliotek, profesjonelt studio og et godt kontrollrom for innspillinger. Les mer på galacticpark.no >

Image with visual parallax effect

Vi har gleden av å ha mange gode referanser.

Referanser

Retrodesign

Flashback – just for fun.

Dynamis advertising of the seventies and eighties.