2022

Årets farge

PANTONE 17-3938 Very Peri

Vi har ikke valgt disse fargene! Inspirert av ‘årets farge’ som kåres hver år – bytter vi profilfargen på nettsiden vår. For 2022 er det PANTONE 17-3938 Very Peri.

Vi lever i transformative tider

En livgivende fiolett rød undertone blander trofastheten og bestandigheten til blått med energien og spenningen til rødt. En ny Pantone-farge 2022 med tilstedeværelse – og som oppmuntrer til personlig oppfinnsomhet og kreativitet, PANTONE 17-3938 Very Peri, den gladeste og varmeste av alle blåfargene, introduserer en styrkende blanding av nyhet.

PANTONE 17-3938 Very Peri gjenoppretter takknemlighet for noen av egenskapene som blått representerer supplert med et nytt perspektiv som gir gjenklang i dag, og setter fremtiden foran i et nytt lys. Lær mer om PANTONE 17-3928 Very Peri: Lurer på hva neste års farge blir… 😂

Dynamis betyr kraft, evne, mulighet, kraftdrevet. Det er en del av Aristoteles’ begrepspar energeia og Dynamis som kan oversettes med henholdsvis virkelighet og mulighet. Begrepsparet anvendes for å beskrive organisk vekst: Treet aktualiserer (virkeliggjør) det som finnes som mulighet i frøet.

Kaffe?

Dynamis Design er et identitetsfokusert reklamebyrå / kommunikasjonsbyrå. Vi jobber med hele spekteret av tjenester knyttet til identitet, design eller nettsider. 

Kaffe ja! Vi holder til på Melhus i Trøndelag, ca. 20 min. med bil fra Trondheim. Velkommen!