Til Tjeneste

Please identify your unique identity™. 

Visuell identitet

Vårt fagområde er visuell identitet. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk – hånd i hanske med strategisk forankret verdi.

 

«Feed» fra våre siste bilder på Instagram. Følg oss: @dynamisdesign. Et utvalg av noen logoer og identiteter vi har utviklet – finner du eksempel på her.

Strategisk

Vi har bred kompetanse innen grafisk design. Visuell identitet for små og store virksomheter, enkle profiler, omfattende profilprogram, eller redesign og videreutvikling.

Dynamis er et strategisk designbyrå. Men hva er egentlig strategisk design – og hva betyr det? Jo, strategisk bruk av design synliggjør og fremmer bedriftens identitet og egenskap. Vi får stadig tilbakemelding fra fornøyde kunder som opplever en sterk intern effekt – ved at firmaet presenteres på en ny måte som gjør de ansatte stolte av bedriften sin. Frukten blir ekte kommunikasjon, og at man blir en tydeligere aktør i markedet – noe som igjen gir økt konkurransekraft!

Form

Vi jobber med hele spekteret av tjenester knyttet til visuell identitet, reklame og medieproduksjon. Alt fra tradisjonelle kampanjer, magasiner, rapporter, plakater, brosjyrer, bok design, etiketter, CD, skilt eller annonser. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk.

Trykk

Tenk på miljøet du også – «trykk på den grønne knappen»! Det handler ikke bare om å velge miljøvennlig papir, men om hele trykkeprosessen – noe Dynamis hjelper deg med. Ta kontakt med oss før du trykker din neste trykksak, så tar vi en gjennomgang.

Logo

En logo er bedriften sitt kjennemerke. Ordet «logo» kommer av gresk, «det skrevne ord». Hva er en god logo? Hvordan skal den se ut? Dynamis har troen på at symboler og logoer skal ha være forankret i bedriftens unike identitet.

Vi skreddersyr designmanualer som viser deg hvordan en merkevare skal fremstå. Den skal være lettfattelig og intuitivt, enkel i bruk, enten man er en av bedriftens samarbeidspartnere eller som ansatt. Målet med en designmanualen er å sikre at bedriftens unike identitet fremstår helhetlig og konsekvent i alle kanaler. Dette er en viktig del av arbeidet med å bygge en merkevare.

En visuell profil består ikke bare av en logo. Profillementer sammen med en fargepalett er også sterke identitetsbyggende elementer i en designmanual. Å bygge en merkevare handler forvalte bedriftens unike identitet, ved å bruke de grafiske verktøyene konsekvent – over tid.

Web

Stadig ny utvikling krever det mye av bedrifter og alle som ønsker å henge med. Dette toget går fort. Du kan være trygg på at vi til enhver tid tilbyr deg solid kompetanse innen alle typer internett-tjenester.

Til en fornuftig penge leverer vi komplette publiseringssystemer som gjør det mulig å administrere enkle og avanserte løsninger uten å måtte kunne beherske avanserte programmer. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Sosialt

Hva betyr de nye medievanene for din kommunikasjon? Skal man forholde seg til alle de nye mediekanalene? Hvilket sosialt nettverk skal du velge – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter eller YouTube? Og i så fall hvorfor og hvordan? Vi har bred erfaring fra både små og store organisasjoner – innen privat og offentlig virksomhet. Vi jobber løsningsorientert og er fleksibel. Med gode samarbeidsevner, stå på vilje og ansvarsbevissthet er vi kjent for å levere. Ta kontakt med oss for en demo og et uforpliktende møte.

Film og foto

Film og video er blitt en selvfølgelig del av vår mediekultur. Her kan du kan fortelle korte og fortettede historier på sekunder. Reklamefilmer blir gjerne utviklet av byråer eller selskaper som er spesialisert på produksjon av reklamefilmer. De forberedende arbeidene er omfattende og mange forskjellige spesialister er involvert. Lyd, lys, kamera, manus, kulisser, opptakssted, effekter, etterarbeid og musikk gjør er derfor slike produksjoner kostbare å produsere. Dynamis har samarbeidspartnere hvor vi løser korte filmer eller firmapresentasjoner til en fornuftig pris. Vi har tett samarbeid med ulike profesjonelle fotografer, og tar på oss ulike foto oppdrag.

Lyd

Vi kan hjelper deg med både lyddesign og musikkproduksjon. Trenger du en lydlogo, musikk til en film eller lydeffekter, ta kontakt. Vi jobber i Logic og ProTools, et stort lydbibliotek, utstyr og et godt kontrollrom.

 

Les mer om våre REFERANSER